Lukariksen poolotiimi

Lukariksen Hevoskeskuksen ensimmäinen poolotiimi kasattiin lajin saatua suosiota joulukuussa 2020. Keskuksen tiimit hakevat ja pyrkivät kilpailemaan pääasiassa virtuaalipooloyhdistys VIPOKSEN alaisuudessa. Lukariksen poolotoiminnasta vastaavan sihteerin saa kiinni sähköpostitse. Tiimit harjoittelevat pääasiassa Suomessa, mutta voivat ajoittain käydä kouluttautumassa ulkomailla, pääasiassa Iso-Britanniassa.

Team Prime Star

img img img img img
Kuvien © Lithy / Ylemmässä kuvassa pääkipailuasu, alemmassa vaihtoehtoinen asu, muissa talviversio

Team Prime Star on Lukariksen alkuperäinen poolotiimi, jonka perustettiin samalla kun poolotoiminta Lukariksessa aloitettiin. Tiimiin pääsee vain keskuksen parhaat pelaajat. Joukkueen päätiimivärit ovat tummansininen - valkoinen ja varavärit valkoinen - harmaa.

img

Tiimin kapteeni (pelipaita numero 1) on 19-vuotias suomalaismies Teemu Waris. Teemun ratsuna on 157 cm korkea australianhevostamma Crampton Rianna.

Teemu on tiimin kapteenina kutsumusammatissaan. Hän nauttii vastuutehtävästään ja on pidetty selkeiden ohjeittensa ja omistautuneisuutensa kanssa. Teemulle ei ole epätyypillistä valvoa pitkään vanhoja pelivideoitaan analysoiden ja hän usein yllättävän hyvin perillä tiiminsä tilanteesta pelinäkökulmasta. Teemu on täsmällinen ja nauttii asioiden järjestämisestä. Hän on auttanut muutamia kertoja myös Lukariksen tapahtumajärjestäjiä poolon ulkopuolisissa tapahtumissa. Heikkoutena miehellä on vaikeus ymmärtää että muut eivät harrasta pooloa yhtä omistautuneesti ja saattavat vaatia omaa aikaa treenaamisen ulkopuolelta. Hän ei myöskään ole joustavimmasta päästä vaan vaatii pidemmän ajan ymmärtääkseen omaa näkemystään haastavia näkemyksiä. Erityisesti peliinsä liittyen. Jos vastustava tiimi muuttaa pelityyliään Teemulle yllättävällä tavalla, saattaa koko peli olla menetetty.

img

Tiimin ensimmäinen hyökkääjä (pelipaita numero 2) on 23-vuotias argentinalaimies Chavez Devia. Chavezin ratsuna on 150 cm korkea paint-tamma Sun Paradox.

Tiimin toinen hyökkääjä (pelipaita numero 3) on 20-vuotias yhdysvaltalaisnainen Isla Hart. Islan ratsuna on 158 cm korkea mustangitamma Lily Of The Valley.

img

Tiimin puolustaja (pelipaita numero 4) on 24-vuotias brittiläisnainen Natalie Price. Natalien ratsuna on 153 cm korkea mustangitamma Bellis Perennis.

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by evia & Milja, muokkaus Lithy  |  Ulkoasun kuva © Lithy  |  virtuaalitalli / virtuaalihevonen